Saada flunssa Texas Hold’em -strategian avulla

Et voi sanoa liikaa pokeristrategian oppimisen tärkeydestä. Mutta on hämmästyttävää, kuinka moni pelaaja todella menee sotaan ilman mitään suojaa! Heidän on oltava vihaisia! Haluamme nähdä Manny Pacquiaon tai Floyd Mayweatherin menevän yhdessä renkaassa ilman käsineitä. Se on kuin syödä rullaa pöydällä tietämättä miten aiot pelata.

Tämä 888pokerin strategiaopas kertoo sinulle, mitä sinun on tiedettävä ennen saapumistasi…

Aloitetaan.

Hold’em-strategia: 5 kultaista sääntöä

Jos pyydät sataa ihmistä selittämään strategian ja taktiikan välistä eroa, monet eivät ymmärrä sitä oikein. Taktiikka on lyhytaikaista, kun taas strategiaan kuuluu pitkän aikavälin suunnittelu – ja se on olennainen ero. Käytämme taktiikkaa ollessamme pokeripelissä, mutta tarvitsemme strategian päästäksesi hajuun!

Texas Hold’em -kassapelissä on periaatteessa viisi keskeistä strategista aluetta, joihin sinun on keskityttävä. Texas Hold’em -turnausstrategiallesi löytyy useita muita pokeriturnausvinkkejä.

Hyvä pokeristrategia sisältää paljon, mutta mielestämme nämä ovat uusien tai keskitason pelaajien viisi parasta. Ne ovat: “Käsien avaaminen”, “Vedonlyönti”, “Limppaus”, “Tietäen, milloin taitettava” ja “Asento”.

Monet pelaajat väittävät, että on olemassa asiaankuuluvampi strategiavinkki. Jos kuitenkin hallitset nämä viisi “kultaista sääntöä” ja keskityt niihin, olet parempi kuin useimmat Texas Hold’em -pelaajat.

Viisi parasta Texas Holdem -strategiavinkkiä ovat:

 1. Valitse avosylät, jotka voivat ansaita rahaa missä tahansa tilanteessa.
 2. Seuraa vedonlyöntitapahtumiasi mitataksesi vetosi oikein.
 3. Hyppy on vaarallista sinulle. Vältä ontumista!
 4. Tee tarkat taitokset ja lisää voittojasi.
 5. “Ota kantaa” vastustajaasi vastaan.

1. Aloita avaamalla kätesi

Käsi, jonka valitset taistelemaan Texas Hold’emissa, on erittäin tärkeä. Lähtökäsi on kuitenkin vain yksi osa peliä. Sijoitus on tärkeä tekijä päätettäessä, mitä kättä sinun pitäisi pelata. Yleensä voit laajentaa aloituskäden ulottuvuutta lähemmäs painiketta.

Sinun on myös otettava huomioon kädessäsi olevien pelaajien määrä. Handsilla voi olla pienempi arvo (kuinka paljon voit maksaa) yhtä pelaajaa vastaan ​​kuin kun vastaan ​​6. Vastakkaisella puolella tällä samalla kädellä voi olla korkeampi bluffiarvo, koska sinulla on vain yksi vastustaja varmistaaksesi, että menet hulluksi!

Joten osa käden avaamisen valinnasta ei ole vain käden vahvuus, vaan se, kuinka se voi ansaita rahaa missä tahansa tilanteessa. Esimerkiksi käsi, joka sopii pieneen koukkuun, toimii paremmin bluffina head-up potissa, mutta enemmän moniarvoisen arvon vuoksi. On epätodennäköistä, että sinulle maksetaan sinulle sopivasta liittimestä. Ja on vielä vähemmän todennäköistä, että voit bluffata monisuuntaisessa potissa.

Joten kun valitset avaavan käden, sinun on tiedettävä, miten se ansaitsee rahaa flopin jälkeen. Jos et tiedä kuinka käsi ansaitsee rahaa, pelaat sokeasti, eikä tuskin ole mitään hyvää pokeria.

2. Mittaa panoksesi luottavaisin mielin

Rajoittamattomissa käteispeleissä pelaajilla on mahdollisuus lyödä vetoa siitä, mitä heillä on edessään. Tämä vapaus saa monet pelaajat pulaan. Joten panostuksen koko on toiseksi tärkein aihe Texas Hold’em 5 -kullan sääntöjen luettelossa.

Vedon Koko – Pra-Flop

Yksi parhaista vinkeistä panostusten oikeaksi muuttamiseksi on seurata mitä tapahtuu pöydässäsi. Jos tavallinen lisäys ennen floppia on 2,5xBB, aloittelijana sinun tulisi ottaa tämä rivi. Jos yrität olla fiksu ja kerätä pariton summa, rahat voivat tulla takaisin. Panoksesi koon tulee olla vastustajan kannalta tuttu ja kohtuullinen. Keräämällä epätavallisen määrän kaikesta, mitä teet, pelaajan on vaikeaa tehdä päätös. Epäonnistumisen jälkeen vastustajan vaikeuttaminen ajatella on hyvä asia. Pre-floppi johtaa kuitenkin yleensä löysiin puheluihin, joita et halua tai tarvitset.

Vedonlyönti – epäonnistumisen jälkeen

Jos olet korottaja ennen floppia, c-veto (jatkopanos ennen floppia korotuksen jälkeen) on melkein pakollinen. Sinun tulisi mitata panoksesi 50-70% potista. Panoksesi koko auttaa määrittämään kätesi voiman. Tämä pätee erityisesti pelattaessa alemmilla tasoilla. Useimmat kokematon pelaajat pitävät suuria c-vetoja vahvuuksina. Voit hoitaa sen – riippumatta siitä, löydätkö epäonnistumisen.

Haluat vastustajasi tietävän (tai luulevan), että sait heidät voittamaan. Jos panostat liian matalalle, saatat päätyä korottamaan tai vetämään sijainnistasi riippuen. Panokset ovat liian korkeat ja saatat löytää itsesi potin sidottu käteen, joka on todennäköisesti häviäjä.

Tässä on yksinkertainen esimerkki oikeasta c-draw-koosta:

Olet UTG + 1 9-Max $ 1 / $ 2 käteispelissä Rajoittamaton. Saat Pocket JJ: n yhteen ja korotat pöydän standardin arvoon 2,5xBB. Se taittuu maksavan napin ympärille. Kaksi kaihtinta taittuvat. Vika putoaa Ad-6h-2: een. Nyt ässät ovat pelottava kortti, mutta sinusta tuntuu, että BTN-pelaaja saa 3 vetoa voimakkailla ässillä ja heittää heikkoja. Panokset ovat täällä liian pienet ja taitava vastustaja voi nostaa ässäsi ja kiusata sinut potista. Panostat 2/3 potista luottavaisin mielin ja saat käden.

Se ei ole aina helppoa, ja vastustajasi saattaa pelata sinulle sopivan ässä kanssa. Ja jos lauta putoaa 7d-8d-9d ja pidät Ace-K: itä monisuuntaisessa potissa, c-veto voi olla kuin heittää kaatopaikka. C-veto on kuitenkin yleinen ja välttämätön peli. Oikean kokoinen c-veto saa yleensä halutun tuloksen – käsi ja voitat potin.

Taruhan – Bluffit

Oletetaan, että haluat bluffata 20 dollarin potissa. Sinusta tuntuu, että vastustajalla on hyvät uudet pelit taittaa. Jos lyöt vetoa 20 dollariin, saatat joutua vaikeuksiin, jos erehdyt väärin ja tämä kaveri päättää soittaa – tai mikä pahempaa, tule. Veto on huono, jos vastustajasi laskee 10 dollarin panoksen. Jos bluffi epäonnistuu, menetät tarpeettoman ylimääräisen 10 dollaria.

Vedä suunnitteluarvo

Kierrä nyt pulloa 180 astetta. Kun sinulla on pähkinöitä, sinun pitäisi yrittää lyödä vetoa arvosta. Olet esimerkiksi saavuttanut joen heads-upilla, kun Ad-Ks-laudalla on lankku: Ac-Kh-7h-3d-2s. Uskot vastustajasi olevan ainakin ässä. Jos potti on 50 dollaria ja panostat 20 dollaria, vastustajasi napsauttaa voittoa kahdessa parissa, olet saattanut jättää rahaa pöydälle. Se voi maksaa vielä 10-20 dollaria! Joten tämä on klassinen veto virheiden koosta.

Pelaajat, jotka todennäköisemmin menestyvät Hold’emin kaltaisessa pelissä, tekevät vähemmän panoskokovirheitä. Tietysti et näe vastustajan kortteja ennen kuin mitat panoksesi. Mutta käyttämällä tietoa vastustajastasi ja siitä, kuinka kättä pelataan, pystyt selvittämään tarkan panoksen määrän.

Esimerkiksi freelance-soittajat voivat todennäköisemmin ottaa sinuun yhteyttä toisen kumppanin kanssa. Siksi, kun sinulla on vahva käsi, panoksen koko voi olla hieman suurempi – tiukempiin vastustajiin verrattuna, jotka taipuvat yleensä.

3. Ei sileää!

Suurin osa parhaista online-pokerin pelaajista on taipumus avata korotuksia aina, kun he pääsevät pottiin. Jos jollakin muulla on avoin korotus, hän maksaa korotuksen, 3 / panos tai foldin – riippuen siitä, kuinka he hyväksyvät avoimen korotuksen.

5 syytä miksi ontuminen on vaarallista sinulle!

 1. Kun olet myöhässä, annat kaihtimille helpon pääsyn flopin löytämiseen halpalla (ehkä) keskinkertaisella kädellä. Varasta se verhoista!
 2. Jos sinusta tuntuu, että lantiosi haluaa tehdä enemmän kuin korottaa, pelaat todennäköisesti liian monta heikkoa kättä. Jos et pysty nostamaan sitä, taita se!
 3. Kun lonkat ovat potissa, huomaat todennäköisesti kohtaavan vastustajia maltillisella otteella flopin jälkeen. Ja et tiedä mitä muilla ihmisillä on.
 4. Tukos potissa ollessasi poissa voi olla erittäin riskialtista. Jos lyöt kovasti pöydällä, et voi saada mitään arvoa kädellesi. Vielä pahempaa on, että jos osut osaksi heikon potkijan kärkiparia, potkut itseäsi jokeen, kun kätesi osuu parempaan potkijaan.
 5. Jos kaipaat lautaa kokonaan (mikä on todennäköisempää), päädyt pottiin “kuolleen rahan” kanssa. (Kuolleella rahalla tarkoitetaan vedonlyönnin pelaajan bonus olevaa rahaa.)

Yksi strategia, jota hyvät pelaajat käyttävät harvoin, on avata limillä. Vain yksi tapaus oli totta. Kun peli on erittäin passiivinen, ja olet todennäköisesti nähnyt flopin, jossa on halvat spekulatiiviset kädet (kuten sovitettu liitin tai erityinen floppi), jolla on hyvät implisiittiset kertoimet.

Aina kun toiminto taittuu sinulle, paras peli on korottaa tai luovuttaa. Rise ottaa käsiinsä hallinnan ja asettaa kaikki pelaajat heti puolustukseen. Hyvillä pelaajilla on taipumus hyökätä “limpiin”, koska heitä pidetään heikkoina. Ja useimmissa tapauksissa he ovat yleensä oikeassa.

Joten, ellet ole halpa monikäyttöisessä kattilassa, yhteensopivilla liittimillä tai parilla pieniä taskuja, vältä limaantumista kuin rutto!

4. Tiedä, milloin taittaa

Amatööripokerin maailmassa on vähän tunnettu tosiasia: Pokeri on sinun tekemistäsi vedoista ja myös tekemistäsi vedoista. Tämän mantran juuret ovat tiedossa, milloin luopua – tärkeä osa voittavaa pokeristrategiaa. Huonot pokerinpelaajat ovat huonoja monista syistä, mutta usein heidän tärkein haittansa on, että he eivät anna periksi, kun tarvitsevat.

Nämä ovat taittoja, jotka pitävät pankkitilisi samana. Taitto on kenties vähiten ymmärretty käsite rahan ansaitsemisesta.

Katsotaanpa hyvin perustavaa esimerkkiä:

1/2 dollarin käteispelissä pelaajat hyväksyvät pari A-6-haasteita SB: ltä. UTG + 1 limp ja CO kasvoivat 2,5xBW. Pelaajilla on ässä, mutta heikosta ässästä on tullut heikkous monille pokerinpelaajille. Tämän käden pelaaminen noususta, monitien kertoimilla, on viisasta. Pelaajamme sopivat ja taittavat SB: n – säästät ylimääräisiä 2BB-puheluita.

Jos tämä pelaaja tekee tämän toiston 10 kertaa istunnon aikana, hän voi säästää mahdolliset 40 dollaria (10 dollaria x 4). Toisaalta, jos sama pelaaja soittaa tämän käden 10 kertaa yhden istunnon aikana ja häviää, heillä on vähintään 50 dollaria.

Taittamalla ja säästämällä 40 dollaria pelaajat voivat olla aggressiivisempia suotuisimmissa tilanteissa. Pelaamalla rangaistuspisteestä keskinkertaisilla käsillä pelaajat kuitenkin todennäköisesti menettävät paljon pinoja. Ne voi voittaa paremman potkijan ässä tai yliparia vastaan. Loppujen lopuksi tietämättömyys milloin taittaa voi olla heidän kaatumisensa.

Se on yksinkertaista matematiikkaa. Tee tarkat taitokset ja lisää voittojasi.

5. Käytä sijaintia

“Position” on sana, joka kerrotaan uudestaan ​​ja uudestaan ​​pokerissa. Paikalle pääseminen vastustajaasi vastaan ​​on yksi suurimmista eduista, joita saat pokeripelissä. Mutta monet ihmiset eivät ymmärrä, miksi näin tapahtuu.

 1. Ensinnäkin, kun sinulla on “kanta” vastustajiin, voit nähdä heidän toimivan ennen päätöksen tekemistä. Se on “sinä ensin” väite, joka meillä kaikilla on sisarusten tai kumppaneiden kanssa. Jos ne eivät riko niskaa, skaalaa se 6 jalan korkeuteen, niin olet hyvä mennä!
 2. Toiseksi voit laajentaa aloituskäden aluetta. Iske kaihtimet pidemmällä etäisyydellä ja pelaa kannattavasti monissa muissa potteissa. Miksi? Kaikki, koska olet nähnyt toiminnan edistyksen edessäsi.
 3. Kolmanneksi voit käyttää sijainteja pelataksesi enemmän käsiä kannattavasti flopin jälkeen. Lisätietoja vastustajastasi on suuri etu. Voit käyttää näitä lisätietoja bluffata tarkemmin, arvostaa vetojasi tehokkaammin, tehdä pieniä päätöksiä ja yleensä tehdä parempia päätöksiä.

Jos useampia pokeripelaajia kiinnittäisi huomiota vain sijaintiin, he voisivat tehdä paljon häviäviä voittoja!

Ja jos voit soveltaa näitä 5 vinkkiä Hold’emiin, näet vieläkin suuremman eron pankkitililläsi.