Anna pilailijan kuninkaan ilahduttaa sinua. Joker King on Pragmatic Play -kolikkopeli, joka perustuu naamioituneisiin viihdyttäjiin. Kuvakkeet ja animoitu Joker aivan rullien yläpuolella ovat myös vaikuttaneet vintage-peliautomaateista. Taustalla näkyy diskomainen kuva ja rullat ovat täynnä kimaltelevia symboleita.

Joker King on kuuden rullan, neljän rivin kolikkopeli, jossa on kahdeksan vakiosymbolia, wildeja ja scatteria. 96,50 prosentin RTP:llä ja mahdollisella 5 000-kertaisella jättipotilla tämä on melko epävakaa kolikkopeli. Se ei ole huono peli, jossa on niin paljon vaihtelua.

Joker King -kolikkopelin suunnittelu

Joker King Slotin peliautomaattyyli on melko yleinen vintage-kolikkopelissä. Lisäksi muotoilu ei ole liian runsas, mikä tekee siitä houkuttelevan ja kevyen silmälle. Se on yhdistänyt kiiltävän ja selkeän visuaalin tempoa vastaavaan ääneen. Joker King Slotissa on nykyaikainen kosketus, joka lisää pelin vetovoimaa ja nautintoa.
Appelsiinit, kirsikat, patukat, luumut ja kuuluisa onnenseitsemän ovat keloilla näkyviä symboleja. Mukana on myös arvokkain tähtisymboli. Jos saat 3, 4, 5 tai 6 tätä symbolia voittolinjalle, saat vastaavasti 0,4, 0,6, 1,5 tai 5 kertaa panoksesi. Vaikka Joker King Slotilla ei ole suurinta jättipottia, sen perusominaisuudet tekevät siitä houkuttelevan pelaajille.

Joker King -kolikkopelin ominaisuudet

Joker King Slot näyttää ensi silmäyksellä olevan aivan kuten mikä tahansa muu kolikkopeli. Mutta useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että tässä linnassa on enemmän kuin näkee. Joker King sisältää kolikkovilejä, scatter-kertoimia ja bonuspyöräytyksiä yllä mainittujen vakiosymbolien lisäksi. Kaikki on ahdettu tilavaan leikkialueeseen, jossa on kuusi pyörää ja neljä riviä. Katsotaanpa alla lueteltuja ominaisuuksia.

Villi Jokeri

Koska tämä on Joker King -kolikkopeli, Wild-symboli on itse Joker King, joka virnistää. Joker King Slotilla on sarjan tähtenä erityinen rooli pelissä. Joker King on wild-symboli, joka voi korvata muita rullilla olevia symboleja. Se voi myös aktivoida ainutlaatuisen toiminnon, joka valitsee rullilta yhteisen symbolin.
Koska Wild-merkki voi esiintyä missä tahansa rullissa, tavallisilla symboleilla on reilu mahdollisuus muuttua Joker Wildeiksi. Kun Wild-symboli ilmestyy rullille, se muuttaa yhden symbolin satunnaisesti ja maksaa asianmukaisesti. Saatat jopa saada 5x panoksesi, jos saat 6 Joker King Wildia voittolinjalle. Tämän seurauksena, jos saat useamman kuin yhden Joker King Wildin, voit vaihtaa lisää arvokkaita symboleja.

Pisteiden kertoimet

Gold Crown Scatter on toinen bonus, joka kannattaa tarkistaa Joker King -kolikkopelissä. Gold Crown Scatter, joka on yksi tehokkaimmista symboleista, sisältää kertoimia. Nämä kertoimet vaihtelevat 2x – 25x ja sisältävät 2x, 3x, 5x, 10x ja 25x.

Kuinka voit käyttää tätä ominaisuutta hyödyksesi? Voittosummasi nousee, kun saavutat voittavan yhdistelmän pyöräytyksellä, joka sisältää myös Scatter-symbolin. Tietysti mitä enemmän Gold Crown Scatter -symboleita yhdellä pyöräytyksellä, sitä parempi. Scattereihin liittyvä kerroinarvo kasvattaa palkintojasi.

Jos sinulla on 5 scatteria, joissa on yhdistetty 2x ja 5x kertoimet, saat yhteensä 7x kertoimen. Mikä tärkeintä, tämä ainutlaatuinen symboli voi avata lisätoiminnon, joka parantaa pelikokemustasi.

RTP, vedot ja palkinnot Joker Kingille

Joker King Slotissa on 25 kiinteää voittolinjaa, joiden panokset vaihtelevat 0,25–125 eurosta per kierros. Voit muuttaa panostettavan summan käyttämällä (+) ja (-) -painikkeita suuren pyörityspainikkeen vieressä. Voit myös käyttää automaattipeliä nopeuttaaksesi peliäsi jopa 1 000 automaattisella pyöräytyksellä.

Mitä tulee käytännön leikkiin,

Pragmatic Play on johtava pelikehittäjä, jolla on palkittua sisältöä. Yrityksen tuotteet ja palvelut, joihin kuuluvat kolikkopelit, bingo, livekasino ja muut peliratkaisut, ovat kaikki saatavilla yhden API:n kautta. Yritys on myös Yhdistyneen kuningaskunnan uhkapelikomission sääntelemä ja lisensoima lisenssinumerolla 46683.

Joker Kingin viimeinen luku

Joker King Slot näyttää ensi silmäyksellä yksinkertaiselta, mutta siinä on enemmän ominaisuuksia kuin perinteisissä kolikkopeleissä. Pragmatic Play on tehnyt erinomaista työtä parantaakseen Wild- ja Scatter-symbolien suorituskykyä. Tämä johtuu Scatter-symbolien mukana tulevista kertoimista sekä muista ominaisuuksista.