chris-liverani-vBpd607jLXs-unsplash

Internet-pelaamisen vaikeudet

Pelialalla on omat vaikeutensa. Tästä johtuen on tärkeää oppia siitä mahdollisimman paljon tehokkaimpien ratkaisujen toteuttamiseksi.

Uhkapelien demografiset tiedot

Yksi asia on varma: pelaaminen on kehittynyt merkittävästi viime vuosina. Mutta tarkalleen, mikä on muuttunut? Etenkin sen suhteen, miten ihmiset pelaavat ja keitä pelaajat ovat. Vuoteen 2020 mennessä nuorempien milleniaalien ja tiettyjen Z-sukupolven jäsenten ennustetaan muodostavan lähes puolet kaikista pelaajista (40 prosenttia).
Ei ole yllättävää, että monet nuoret pelaajat (18–21-vuotiaat) pelaavat mieluummin verkossa puhelimillaan. Tämä ei tarkoita, että vanhempi sukupolvi olisi hylännyt peliharrastuksensa kokonaan. Itse asiassa yli 60-vuotiaat pelaajat kuluttavat nyt yli kaksi kertaa niin paljon kuin kymmenen vuotta sitten.

Petostentorjuntatoimenpiteet

Valitettavasti online-uhkapelien suosion kasvun myötä myös verkkorikollisuus on lisääntynyt. Tämän seurauksena verkkopelien käyttäjät kohtaavat tilin luomisen yhteydessä vaaran, että heidän arkaluontoiset henkilötietonsa varastetaan.

ThreatMetrix Gaming and Gambling Cybercrime Reportin mukaan yksi 20 uudesta online-pelitilistä on väärä. Bottihyökkäykset muodostavat noin puolet päivittäisestä peliliikenteestä ruuhka-aikoina.

Yllättäen vaarallisin näkökohta nettipelaamisessa on rekisteröityminen ja tilin luominen, joka tapahtuu asiakkaan seikkailun alussa.
Tästä syystä on tärkeää keskustella maksujen käsittelijän kanssa välittömästi ja tiedustella, mitä ominaisuuksia he voivat tarjota yrityksesi ja asiakkaidesi arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi. Petoksen torjunta sen tapahtumisen jälkeen on tehotonta verrattuna sen välttämiseen, minkä vuoksi on tärkeää valita maksupalveluntarjoaja, joka ymmärtää toimialasi ainutlaatuiset vaatimukset ja rakentaa älykkäitä huijauksenestosuodattimia, jotka erottavat todelliset asiakkaasi luotettavasti huijareista. Toisaalta petossuodattimet voivat muuttua liian herkiksi, mikä voi johtaa maksujen hyväksymisprosenttien laskuun, muuntoprosenttien laskuun ja tyytymättömiin kuluttajiin.

Tämä on myös huomioitava asia, varsinkin jos sinulla on online-kauppatili. Olet todennäköisesti todistamassa maksumäärän huomattavaa kasvua lyhyessä ajassa, mikä saattaa vaarantaa kaupankäyntitilisi, että se havaitaan väärin vilpillisestä toiminnasta.
Jos näin tapahtuu, kaupankäyntitilisi saatetaan jäädyttää väliaikaisesti, mikä estää asiakkaitasi suorittamasta transaktioita ja estää sinua harjoittamasta liiketoimintaa.

Voit kiertää tämän ongelman varmistamalla, että maksunkäsittelijälläsi on älykkäät, automaattiset petossuodattimet, jotka ovat riittävän tarkkoja tunnistamaan vain 100-prosenttisesti väärennetyt tapahtumat. Tämä auttaa turvaamaan tulovirtasi varmistamalla, että kaikki aidot asiakkaasi voivat indeksoida kassalla helposti.

Sekä lainsäädäntö että hallinnolliset säännöt ovat tärkeitä.

Euroopan verkkopelimarkkinat ovat tärkeimmät, ja niiden osuus kokonaistuloista on noin puolet. EU:lla ei kuitenkaan kokonaisuutena ole yhtenäistä politiikkaa nettirahapelaamisessa, ja tästä johtuen jokainen EU:n jäsenvaltio on vastuussa omasta näiden toimintojen sääntelystä.

Tämä tarkoittaa, että online-osallistujien on pysyttävä omilla alueellisilla markkinoillaan tapahtuvien muutosten tahdissa varmistaakseen, että heidän noudattamansa määräykset eivät vanhene. Esimerkiksi Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Ranskasta tulevien kauppiaiden, jotka haluavat harjoittaa verkkorahapeliyhtiötä näissä maissa, on hankittava kansallinen toimilupa.

Mitä tulee online-pelitilejä koskevaan lainsäädäntöön, EU:n jäsenvaltioiden välillä on kuitenkin tiettyjä yhteneväisyyksiä. Etenkin tiukimmat rajoitukset näillä maantieteellisillä markkinoilla. Tunne asiakkaasi (KYC) ja rahanpesusäännöt.

Tämän seurauksena jokainen verkkopeliasiakas on tunnistettava oikein, jotta kauppiaat ja ostajat voivat arvioida tiliinsä liittyvän rahanpesun ja muun laittoman toiminnan riskiä.

Lisäksi huolimatta siitä, että Yhdysvallat on suvereeni valtio, Internet-uhkapelisäännöt vaihtelevat osavaltioittain. Esimerkiksi urheiluvedonlyönti on ollut kiellettyä suurimmassa osassa Yhdysvaltoja vuodesta 1992 lähtien. Suurin osa ei kuitenkaan tarkoita kaikkea, sillä urheiluvedonlyönti on edelleen laillista useissa osavaltioissa, mukaan lukien New Jerseyssä, Nevadassa ja Delawaressa. Hän on kuitenkin vastuussa verkkopelaamisesta.

Tags: No tags